تاریخ : يکشنبه 20 فروردين 1402
کد 1966

یک واحد کارگاه تولید پنیر شیر پز پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ یک واحد کارگاه تولید پنیر شیر پز بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی توسط بازرسان گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه پلمپ شد.
دکتر حق گشایی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه؛ ضمن بیان این موضوع گفت: با توجه به بازدید های مکرر بازرسان گروه سلامت محیط و کار از کلیه واحد های تولید پنیر شیر پز و اعلام نواقصات بهداشتی به متصدیان واحد های مذکور و پیگیری های مستمر جهت رفع نواقصات و همچنین صدور اخطاریه های بهداشتی لازم، یک واحد تولیدی پنیر شیر پز بدلیل بی توجهی به توصیه ها و اخطاریه های بهداشتی در مورخه ی 1402/01/19 توسط بازرسان گروه سلامت محیط و کار این معاونت پلمپ گردیده و پرونده فرد خاطی به مراجع قضایی ذیصلاح ارجاع داده شد.

در ادامه دکتر امیر پور رئیس گروه سلامت محیط و کار در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: تمامی مراکز تهیه و تولید مواد غذایی در صورت نادیده گرفتن موازین بهداشتی و بی توجهی به اخطاریه های صادره از طرف معاونت بهداشتی برای رفع نواقصات موجود به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 20 فروردين 1402