تاریخ : يکشنبه 25 بهمن 1394

تشکیل جلسه مشترک با اعضای کمیته های حفاظت فنی و ایمنی کارخانجات شهرستان مراغه

جلسه مشترک بین گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی و اعضای کمیته های حفاظت فنی و ایمنی کارخانجات مراغه ، در سالن پردیس برگزار گردید .
واحد مهندسی بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی جهت ایجاد هماهنگی های بیشتر با کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در تشکیلات بهداشت حرفه ای ( مرکز بهداشت کار – خانه های بهداشت کاری ) و کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار کارخانجات شهرستان مراغه در تاریخ 14/11/94 جلسه ای در سالن پردیس دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل داد . در این جلسه ابتدا آقای مهندس احمدی – سرپرست گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت - ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین ، به تشریح وظایف و رسالت کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در کارخانجات و اولویت های واحد بهداشت حرفه ای و راههای رفع مشکلات موجود در تحقق ارتقاء سلامت کارگران صنایع تحت پوشش پرداخت. در ادامه کارشناسان شاغل در صنایع گزارشی از اقدامات صورت گرفته در واحدهای تحت پوشش خود ارائه نموده و دغدغه های خود را با کارشناسان گروه درمیان گذاشتند. در این جلسه تعامل مناسب و مثبت کارشناسان کارخانجات با کارفرما ، ارتباط موثر و تنگاتنگ با بازرسان بهداشت حرفه ای ، ارسال بموقع آمار ، گزارشات و صورتجلسات کمیته حفاظت فنی ، آگاهی از جدیدترین دستورالعمل ها ، قوانین و مقررات و استانداردهای بهداشت حرفه ای و ارائه راهکارهای عملی و موثر به کارفرمایان جهت کنترل عوامل زیان آور محیط کار، مورد تاکید قرار گرفت.
در ادامه خانم مهندس حیدری مطالبی را در خصوص روشهای کاهش و کنترل گردوغبار سیلیس و عوارض آن روی سلامتی کارگران از جمله بیماری سیلیکوزیس مطالبی را بیان نمودند.

• در يکشنبه 25 بهمن 1394