تاریخ : يکشنبه 25 بهمن 1394

اجرای برنامه پایش دوره ای ید ادراری در مدارس ابتدائی شهرستان مراغه

در راستای اجرای برنامه حذف اختلالات ناشی از کمبود ید در سطح شهرستان مراغه ، برنامه پایش دوره ای ید ادراری ، از دانش آموزان مقاطع ابتدائی شهرستان مراغه اجرا گردید .
در راستای اجرای برنامه  حذف اختلالات ناشی از کمبود ید در سطح شهرستان مراغه ، برنامه پایش دوره ای ید ادراری ، از دانش آموزان مقاطع ابتدائی شهرستان مراغه اجرا گردید . این برنامه که با بررسی نمونه ادرار دانش آوزان 8-10 ساله انجام می شود به سنجش مقدار ید در ادرار دانش آموزان پرداخته و میزان ید دریافتی خانوارها را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهد که امسال با مشارکت واحد تغذیه معاونت بهداشتی ، با موفقیت اجرایی گردید  .
بر اساس دستورالعمل ،نمونه گیری 48 مدرسه ابتدایی (14 مدرسه ابتدایی روستایی ، 34 مدرسه شهری ) انتخاب شد و پس از مراجعه نمونه گیران به مدارس منتخب از 240 نفر دانش آموز پایه های دوم وسوم وچهارم(10-8ساله ) نمونه ادراری اخذ و جهت انجام آزمایش تعیین میزان ید ادراربه آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ارسال میشود.

• در يکشنبه 25 بهمن 1394