تاریخ : يکشنبه 23 بهمن 1401
کد 1922

افتتاح ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت طالبخان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با هدف رفاه و برخورداری از خدمات سلامت مردم روستای طالبخان ، ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت طالبخان با حضور فرماندار ، رئیس دانشکده و سایر حاضران افتتاح گردید
دکترارجمند ، رئیس دانشکده در حاشیه افتتاح این پروزه گفت : مرکز خدمات جامع سلامت روستایی طالبخان در فضایی ۲۸۸ متر مربعی  با اعتبار ۱۸ میلیارد ریالی مورد بهره برداری قرار گفت که  جمعیت بالغ بر ۸۵۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهد.

وی ادامه داد:  این مرکز دارای ۳ خانه بهداشت- ۱ پایگاه سلامت ضمیمه و  دارای دو پزشک ،  دو ماما ، ۲ مراقب سلامت و  کارشناس روان و تغذیه و بهداشت محیط و بهورزان می باشد.

دکتر ارجمند افزود: جا دارد از حمایت های خیرین سلامت تشکر نمائيم چرا که  برای احداث این مرکز از ظرفیت خیرین محترم سلامت استفاده شده و خانواده محترم مرحومه فاطمه جنگجو ۴۰۰ میلیون تومان و مهندس مهدی تیموری ۱۰۰ میلیون تومان از هزینه احداث این مرکز را تقبل کرده اند.
  • در يکشنبه 23 بهمن 1401