تاریخ : يکشنبه 23 بهمن 1401
کد 1919

برگزاری دومین کمیته شهرستانی مدارس مروج سلامت درسال تحصیلی 1402 ـ1401

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین کمیته شهرستانی مدارس مروج سلامت درسال تحصیلی 1402 ـ1401در تاریخ17 بهمن ماه 1401در سالن اجتماعات (فرهنگ) آموزش و پرورش برگزار شد.

دومین کمیته شهرستانی مدارس مروج سلامت درسال تحصیلی 1402 ـ1401در تاریخ 17 بهمن ماه 1401، با حضور معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش، کارشناس سلامت و تندرستی، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی و مراقبین سلامت مدارس در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش مراغه برگزار گردید.
ابتدای جلسه با عرض خیر مقدم توسط آقای انوریان، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورشو تشکر و قدردانی از همکاری صمیمانه و فعالیتهای انجام یافته توسط مراقبین سلامت مدارس در جهت ارتقای در راستای اجرای برنامه های سلامت دانش آموزان و مدارس و مروری سلامت دانش آموزان آغاز گردید. سپس خانم سلطانی ، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و جوانان ضمن مروری بر برنامه مدارس مروج سلامت و تاریخچه اجرای برنامه در منطقه،نتایج تحلیلی بررسی خودارزیابی انجام یافته توسط مراقبین سلامت مدارس را در خصوص اجزای هشتگانه مدارس مروج سلامت را ارایه نموده و راهکارهای عملی جهت اصلاح یا رفع موارد بیان کردند. در ادامه آقای اکرمی آذر ، کارشناس سلامت و تندرستی در خصوص انتظارات از مراقبین سلامت مدارس و تلاش در جهت ارتقای وضعیت موجود ، توضیحاتی ارایه فرمودند.
مقررر گردید، مراقبین سلامت مدارس، در جهت رفع نواقصاتی که توسط اولیای مدارس و دانش آموزان قابل مداخله و بهبود است، اقدامات لازم را انجام و سپس چک لیست ممیزی را تکمیل نموده و مجدد به اداره آموزش و پرورش ارسال نمایند. حداقل در 127 مدرسه در سطح شهرستان برنامه های مدارس مروج سلامت با جدیت بیشتری دنبال می شود.انتظارمی رود؛ در پایان برنامه در مدارسی که مراقب سلامت مدرسه دارند؛ حداقل 15 مدرسه با امتیاز 5 ستاره داشته باشیم و بقیه مدارس  هم در خصوص ارتقا نسبت به وضعیت پایه و کسب امتیاز بالاتر، برنامه ریزی واقدام نمایند.

• در يکشنبه 23 بهمن 1401