تاریخ : دوشنبه 10 بهمن 1401
کد 1910

برگزاری کارگاه آموزشی نقش شایعات بر ادراکات و رفتارهای سلامت در اپیدمی ها و چگونگی اعتبارسنجی محتواها در فضای مجازی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در راستای اجرای برنامه ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی ( RCCE ) کارگاه آموزشی نقش شایعات بر ادراکات و رفتارهای سلامت در اپیدمی ها و چگونگی اعتبارسنجی محتواها در فضای مجازی با ارائه آموزش توسط دکتر فولادی رییس دفتر ایرنای مراغه به عنوان کارشناس و متخصص رسانه برگزار گردید
در راستای اجرای برنامه ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی ( RCCE ) کارگاه آموزشی 3 روزه با موضوع نقش شایعات بر ادراکات و رفتارهای سلامت در اپیدمی ها و چگونگی اعتبارسنجی محتواها در فضای مجازی توسط گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی مراغه برگزار گردید.در مرحله اول این کارگاه برای گروه هدف مسئولین وکارشناسان گروههای کارشناسی ستادی  و همکاران مراکز شهری و روستایی معاونت شامل پزشکان مسئول وخانواده ، مدیران وناظرین ، کارشناسان بهداشتی و مراقبین سلامت برگزار گردید .
در ابتدای جلسه خانم سجودی کارشناس مسئول گروه آموزش و ارتقای سلامت ، ضمن اشاره به اجرای برنامه ارتباطات خطر و مشارکتهای  اجتماعی ( RCCE ) لزوم مدیریت اینفودمیک و افزایش سواد رسانه را خاطرنشان نموده و  سپس اهداف برنامه را شامل اجتماعی‌سازی سلامت در جهت مشارکت ساختارمند و فعال فرد،خانواده و جامعه و جلب مشارکت بین بخشی در تامین، حفظ و ارتقای سلامت بیان نمودند سپس جناب آقای دکتر فولادی به بیان مطالب و سرفصلهای جلسه با موضوع نقش شایعات بر ادراکات و رفتارهای سلامت در اپیدمی ها و چگونگی اعتبارسنجی محتواها در فضای مجازی پرداختند .
محتوای آموزشی شامل مطالبی کاربردی راجع به  چگونگی شکل گیری رفتار ، تعریف شایعه، دلایل خطرناک بودن شایعات ، مفهوم جامعه شبکه ای ، دلایل شکل گیری شایعات ، مفهوم رژیم مصرف رسانه ، اقتصاد توجه و مفهوم سواد رسانه و... بود وتوصیه گردید که با توجه به کلید واژه های ارائه شده در صورت علاقمندی شرکت کنندگان بررسی وتحقیق بیشتر در این زمینه ها انجام گیرد.

• در دوشنبه 10 بهمن 1401