به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ نشست فصلی با هدف هماهنگی و بازآموزی کارشناسان گروه سلامت محیط و کار در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
در ابتدای جلسه آقای دکتر امیر پور ، رئیس گروه سلامت محیط و کار ضمن تشکر از زحماتبازرسان بهداشت محیط ، بر نظارت و بازرسی هر چه بیشتر ازاماکن تهیه و توزیع مواد غذائی تاکید کردند و افزودند : اجرای به موقع و هر چه بهتر این نظارت ها نقش بسیار مهم و اساسی در سلامت مردم و افزایش شاخص های بهداشتی دارد.در ادامه دکتر امیر پور، سلامت محیط کار و ایمن بودن آن برای کارکنان به منظور پیشگیری از بروز سوانح ناگوار برای کارگران ، یکی از وظایف اصلی و مهم بارزسان حوزه بهداشت حرفه دانست و برای حساسیت هر چه بیشتر بازرسان نسبت به این موضوع تاکیدکرد.
در ادامه رئیس گروه سلامت کار و حرفه به بررسی و تحلیل آخریت دستور العمل های وزارتی در رابطه با بهداشت حرفه و محیط پرداخت و از کارشناسان خود خواست نسبت به انجام صحیح دستور العمل های جدید توجه لازم را داشته باشند. و در اخرجلسه بخاطر تلاش های بی وقفه ی بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای در دوران بحرانی بیماری کرونا با اهداء لوح تقدیر قدر دانی به عمل آمد.