تاریخ : دوشنبه 26 دي 1401

در روزهای سخت برفی سال

خدمات سلامت به تمامی روستاهای صعب العبور شهرستان مراغه ارائه می شود .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در روزهای برفی سال ، تیم های سلامت در تمامی مناطق روستائی به ویژه مناطق صعب العبور حضور یافته و به مردم خدمات سلامت ارائه می کنند.
دکتر حق گشائی ، معاون بهداشتی دانشکده  و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه ضمن اعلام این خبر افزود : با توجه به بارش برف و سرمای شدید  و سختی عبور و مرور به مناطق روستائی به ویژه مناطق روستائی صعب العبور ، تیم های سلامت مراکز بهداشت روستائی که شامل پزشک ، ماما،  کارشناسان ناظر خانه های بهداشت و بهورزان می باشند با حضور در دور افتاده ترین مناطق روستائی شهرستان مراغه ، خدمات سلامت مورد نیاز اهالی روستا را ارائه می کنند که در این راستا حتی با وجود شرایط بسیار سخت با پای پیاده به روستاها عزیمت کرده و خالصانه خدمتگذار مردم هستند .
معاون بهداشتی دانشکده ضمن اشاره به این موضوع که در شهرستان مراغه 70 خانه بهداشت وجود دارد افزود : معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با دارا بودن 18 مرکز بهداشت روستائی و 70خانه بهداشت ، جمعیتی بالغ بر 86000 نفر جمعیت روستائی را تحت پوشش خدمات سلامت قرار داده است و این خدمات حتی در دورافتاده ترین مناطق روستائی تداوم دارد .
  • در دوشنبه 26 دي 1401