تاریخ : يکشنبه 18 دي 1401

برگزاری جلسه بازآموزی پیشگیری از اختلالات روانپزشکی وخودکشی برای بهورزان خانه های بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه بازآموزی پیشگیری از اختلالات روانپزشکی وخودکشی برای بهورزان خانه های بهداشت توسط واحد سلامت روانی اجتماعی واعتیاد معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی برگزار شد.

این کارگاه  درراستای ارتقای دانش بهورزان و با هدف مرور کلی فرآیندهای غربالگری وارجاع وانجام خدمات مرتبط برای بیماران وافراددارای افکار خودکشی  درسطح مراکز بهداشتی در سالن اجتماعات بهورزی به مدت سه روز برگزار گردید.
درابتدای جلسه جناب آقای جوادی مسئول واحد سلامت روان  ضمن عرض خیر مقدم ،درخصوص اهمیت این دوره آموزشی ولزوم حفظ بیماران در چرخه درمان را یادآور وبه اهمیت توانمند سازی کلیه همکاران  در جهت  شناسایی ومداخلات مربوطه اشاره کردند.
درادامه کارشناسان سلامت روان  آخرین بسته آموزشی دراین حوزه را به انضمام مواردی از موارد ارجاعی از مراکز بهداشتی رابرای همکاران تشریح و خواستار توجه به ضرورت ارجاعات با توجه به مباحث مذکور گردیدند.
 به منظورارزیابی وارتقای دانش همکاران ایفای نقش وانجام آزمون درطول مدت کارگاه انجام و درپایان جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.
  • در يکشنبه 18 دي 1401