تاریخ : دوشنبه 21 آذر 1401

برنامه ایران اکو در مدارس منتخب شهرستان مراغه اجرا خواهد شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی اجرای برنامه ایران اکو (یشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در نوجوانان ) در مدارس منتخب شهرستان مراغه توسط گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برای کارشناسان تغذیه ورژیم درمانگر مراکز جامع سلامت برگزار گردید.
در راستای اجرای برنامه ایران اکو در شش مدرسه منتخب در سطح شهرستان و ضرورت توانمندسازی و باز آموزی کارشناسان تغذیه مراکز جامع سلامت ، جلسه هماهنگی اجرای برنامه در مورخه 20/۰9/۱۴۰۱ در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با حضور کارشناسان تغذیه برگزار گردید.
درابتدای جلسه خانم مرادی فام کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی  مراحل اجرای برنامه را توضیح دادند ودرپایان ضمن تحویل فرم های مورد نیاز به صورت الکترونیکی مقرر گردید اجرای برنامه در اسرع وقت در مدارس منتخب  شروع شده و روند اجرای برنامه به صورت مرتب و دوره ای به گروه بهبود تغذیه گزارش گردد.

• در دوشنبه 21 آذر 1401