تاریخ : پنجشنبه 22 بهمن 1394

برگزاری جلسه آموزشی تربیت سفیران سلامت وپیشگیری از پدیکلوزیس برای رابطین محلامت

برگزاری دوره آموزشی تربیت سفیران سلامت ویژه رابطین محلات در مورخه 20و19/11/94 برای 200نفراز این گروه هدف در قالب دو گروه ، توسط گروه آموزش وارتقای سلامت و بیماریها درمعاونت بهداشتی برگزارگردید.
برگزاری دوره آموزشی تربیت سفیران سلامت ویژه رابطین محلات در مورخه 20و19/11/94  برای  200نفراز این گروه هدف در قالب دو گروه ، توسط گروه آموزش وارتقای سلامت و بیماریها درمعاونت بهداشتی برگزارگردید.
جلسه رابطین در روز دوشنبه وسه شنبه 20و 19/11/94 راس ساعت 10 صبح در محل سالن اجتماعات ستاد معاونت بهداشتی با حضور 200 نفراز رابطین محلات برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر رضائیان کارشناس مسئول آموزش سلامت ومعاون فنی معاونت بهداشتی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان گرامی در مورد اهمیت برنامه خودمراقبتی که گام اول سلامت می باشدو فعالیتهایی که خود یا خانواده مان برای حفظ یاارتقاء سلامت ،پیشگیری از ابتلا به بیماری،درمان بیماری یا کاهش عوارض آن انجام می دهیم ، صحبت کردند ورویکردهای مهم این برنامه را عنوان فرمودند.
در ادامه جلسه خانم سجودی کارشناس آموزش سلامت در خصوص نحوه انتخاب سفیر سلامت از هر خانواده ونیز شرایط انتخاب سفیر وسفیران اصلی وافتخاری را مطالبی را بیان نموده و نحوه استفاده ازراهنمای ملی خودمراقبتی راتوضیح دادند وکتاب راهنمای ملی بین شرکت کنندگان توزیع گردید که محتوای این کتاب ارائه دانش موردنیاز برای خود مراقبتی در بیماری ها وناخوشی های جزئی وکاهش مراجعه های غیر ضروری به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان است.
سپس آقای رحمانی کارشناس بیماریها درخصوص آشنایی باپدیکلوزیس وراههای سرایت آن اموزشهای لازم را ارائه نمودند ودر ادامه نحوه پیشگیری از سرایت این انگل را توضیح دادند.

• در پنجشنبه 22 بهمن 1394