تاریخ : دوشنبه 30 آبان 1401

دکتر حق گشائی معاون بهداشتی در جلسه بررسی مشکلات پزشکان شاغل در حوزه بهداشت :

حل مشکلات پزشکان و تجهیز خانه های بهداشت از مهمترین اولویتهای حوزه بهداشت دانشکده می باشد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه بررسی مشکلات پزشکان شاغل در حوزه بهداشت با حضور معاون بهداشتی ، معاون فنی و مدیر گروه گسترش ، در جمع صمیمی پزشکان شاغل در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه ، دکتر حق گشائی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر از تمام تلاش های صورت گرفته پزشکان در حوزه بهداشت خاطر نشان کردند بدون شک پیروزی بر بیماری کرونا با تلاش و کوشش و ایثارگری کلیه کادر بهداشت و درمان ، به ویژه تلاشهای شبانه روزی پزشکان میسر شد . در ادامه به بررسی چالش های سلامت در آینده ، برنامه های مقابله با چالش ها و مشکلات پزشکان به ویژه در خانه های بهداشت پرداخته شد .
دکتر حق گشائی تجهیز هرچه بیشتر خانه های بهداشت را بسیار مهم دانستند و افزودند : برنامه ریزی برای تجهیز خانه های بهداشت ، ارتقاء شاخص های سلامت با مشارکت پزشکان و تمامی تلاشگران حوزه بهداشت از مهمترین اولیتهای حوزه بهداشت دانشکده می باشد .
در پایان دکتر حق گشائی با جمع بندی مباحث و قول مساعد برای پیگیری مشکلات پزشکان ، دستور جلسه بعدی را صادر کردند .
  • در دوشنبه 30 آبان 1401