تاریخ : دوشنبه 16 آبان 1401

برگزاری کارگاه آموزشی دانشجویان بهداشت عمومی به عنوان مراقب سلامت مدارس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی دانشجویان بهداشت عمومی به عنوان مراقب سلامت مدارس (، در سال تحصیلی 1402 ـ1401، در تاریخ9 آبان ماه 1401در محل معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
کارگاه آموزشی دانشجویان بهداشت عمومی به عنوان مراقب سلامت مدارس ( در سال  تحصیلی 1402 ـ1401) در تاریخ 9 آبان ماه 1401 در محل معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغهبا حضوراساتید محترم معاونت آموزشی ( گروه بهداشت عمومی ) و کارشناس محترم سلامت و تندرستی اداره آموزش و پرورش، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشتی و 15 نفر ازدانشجویان بهداشت عمومی،در محل معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه  برگزار گردید.

در این جلسه مقرر گردید دانشجویان به عنوان مراقبین سلامت ،یک روز درهفته در مدارس مورد نظر، حضور داشته باشند . در خصوص اهداف و وظایف دانشجویان در زمان حضور در مدارس شاملکلیه فرایندهای مربوط به مراقبت و سلامت دانش آموزان ،توضیحات لازم داده شد.همچنین درمورد قوانین و مقررات حراستی مدارس، مطالب مورد نیاز ارائه گردید.
در آخر جلسه مقرر گردید که امور نظارت بر عملکرد دانشجویان بر عهده معاونت آموزشی باشد تا بتوانیم با حضور دانشجویان به عنوان مراقبان سلامت در سلامت جسمی ،روحی و روانی دانش آموزان گامهای موثری برداریم .

• در دوشنبه 16 آبان 1401