تاریخ : يکشنبه 1 آبان 1401

تامین 33 دستگاه یخچال مورد نیاز مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با هدف تامین زنجیره سرمای واکسن ها

به گزارش روابط عمومی بهداشت، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان از تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان درجهت رفع نواقص وکاستی های موجود در زنجیره سرمای واکسن ها خبر داد.
ایشان ضمن بیان اهمیت اثربخشی واکسیناسیون تاکید کردند که دمـاي واکسن‌هاباید اززمان تولیدتازمان مصرف حفـظ شـود. واکسن ها به حرارت و یخ زدگی حساس هستند و بنابراین ضروری است تا واکسن‌ها در دمای مناسب نگهداری شوند.
دکتر حق گشایی اظهار داشتند که؛ واکسن‌هابعنوان محصولات بیولوژیک طبقه بندی می‌شوند که می‌توانند درمدت زمان معینی غیرفعال شوند.هنگامی که واکسن درمعرض دمای بالاتریاپایین‌ترازحداستاندارد نگهداری شودبه راحتی خاصیت پیشگیرانه ویادرمانی خودراازدست خواهدداد.
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه عنوان کردند که خوشبختانه با همکاری و همفکری تیم‌های کارشناسی و مدیریتی معاونت و واحدهای محیطی؛ مراکز اولویت‌دار شناسایی شده و درتحویل یخچال‌های جدید،اولویت توزیع بامراکزی بوده که یخچالهای خراب،چندبارتعمیرشده وکارکردبیش ازپانزده سال داشتند. بنابراین، تعداد سی و سه دستگاه یخچال خریداری شده به این مراکز در جهت استانداردسازی فرآیند نگهداشت واکسن، تحویل داده شد.

• در يکشنبه 1 آبان 1401