تاریخ : شنبه 30 مهر 1401

در جلسه کمیته جوانی جمعیت مطرح شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه کمیته جوانی جمعیت با حضور معاون بهداشتی و اعضای کمیته در اتاق معاون بهداشتی دانشکده برگزار شد.
در این جلسه ، دکتر حق گشائی ، معاون بهداشتی دانشکده ضمن اعلام این خبر افزودند : حمایت از مادران دارای کودک زیر 5 سال شاغل در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت جزء مهمترین اولویت های حوزه بهداشت است در این راستا ، تامین مهد کودک برای مادران شاغل در حوزه بهداشت جزء برنامه های معاونت بهداشتی قرار خواهد گرفت .
معاون بهداشتی دانشکده ضمن اشاره به آگاه سازی زنان و مادران ،  حمایت از مادران باردار نیازمند را با بهره گیری از ظرفیت اداره بهزیستی و کمیته امداد شهرستان و با بهره گیری از ظرفیت خیرین سلامت مورد تاکید قرار دادند و آگاه سازی جامعه را با تکیه بر رسانه های آموزشی تدوین شده در حوزه بهداشت از برنامه های مهم رشد و جوان سازی جمعیت برشمردند .
در ادامه جلسه ، سایر اعضای کمیته به بیان نظرات خود پرداختند و تصمیمات لازم اخذ شد .
  • در شنبه 30 مهر 1401