تاریخ : يکشنبه 27 شهريور 1401

برگزاری کمیته شهرستانی مدارس مروج سلامت درسال تحصیلی 1402 ـ1401

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته شهرستانی مدارس مروج سلامت درسال تحصیلی 1402 ـ1401در تاریخ21شهریور ماه 1401در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
کمیته شهرستانی مدارس مروج سلامت درسال تحصیلی 1402 ـ1401در تاریخ 21 شهریور ماه 1401، با حضور معاون بهداشتی و مسئولین اداره فرمانداری،¬شهرداری(مسئول حوزه فرهنگی اجتماعی )،آموزش و پرورش (معاونآموزش متوسطه، کارشناس مسئول محترم انجمن اولیا ومربیان،کارشناس آموزش ابتدایی وکارشناس سلامت و تندرستی) وکارشناسان گروه سلامت محیط،آموزش سلامت وسلامت نوجوانان معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
ابتدای جلسه با عرض خیر مقدم توسط آقای دکتر عبداله نژاد(معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه )و تشکر و قدردانی از همکاری صمیمانه در راستای اجرای برنامه های سلامت دانش آموزان و مدارس و مروری بر تاریخچه برنامه مدارس مروج سلامت شروع گردید. در ادامه خانم سلطانی (کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و جوانان )در خصوص دستورالعمل اجرایی، وظایف کمیته، اجزای هشت گانه ،اقدامات مورد انتظار، مشکلات برنامه و نتایج آخرین ممیزی خارجی انجام یافته در سال تحصیلی 98 ـ97 ، توضیحی مختصر ارایه فرمودند.
مقررر گردید حداقل در 127 مدرسه در سطح شهرستان برنامه های مدارس مروج سلامت اجرا گردد.در طول اجرای برنامه، جلسات توجیهی ـ آموزشی برای عوامل اجرایی تشکیل گردد تادر نهایت بتوانیم در پایان برنامه حداقل 15 مدرسه با امتیاز 5 ستاره داشته باشیم و بقیه مدارس  هم در خصوص ارتقا نسبت به وضعیت پایه و کسب امتیاز بالاتر، برنامه ریزی واقدام نمایند.

• در يکشنبه 27 شهريور 1401