تاریخ : شنبه 5 شهريور 1401

پیام تبریک دکتر عبداله نژاد به مناسبت روز داروساز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده طی پیامی ، روز 5 شهریور ، روز داروساز را به داروسازان شاغل در حوزه بهداشت تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است :
                                                                                 بنام خدا
زکریای رازی نامی‌ست که همواره الهام بخش پژوهشگران و دانشمندان در سراسر جهان است. به واسطه داشتن چنین اندیشمندانی در این سرزمین به خود می‌بالیم و زاد روز میلادش را گرامی می‌داریم. پنجم شهریور زادروز زکریای رازی، روز داروساز و روز کیمیا پیشگانی که همواره تلخی را به شیرینی مداوم تبدیل می‌کنند ، روزی که یادآور کسانی است که تسکین آلام دردمندان است را به شما همکار عزیز تبریک گفته واز خداوند منان آرزوی توفیق روزافزون را مسالت می نمایم .
                                                                                                                      معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
                                                                                                                                    دکتر علی عبداله نژاد