تاریخ : شنبه 22 مرداد 1401

بازدید رئیس دانشکده از عملکرد واحد سیار واکسیناسیون کرونا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، رئیس دانشکده با حضور در واحد سیار واکسیناسیون کرونای معاونت بهداشتی در سطح شهر ، از نزدیک در جریان عملکرد این واحد سیار قرار گرفت .
دکتر ارجمند ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز 12 محرم ماه با حضور در واحد سیار واکسیناسیون معاونت بهداشتی از نحوه فعالیت این واحد بازدید و از تلاش همکاران حوزه بهداشت تشکر و قدردانی کرد.
مهندس قاسمی ، مدیر گروه گسترش شبکه ضمن اشاره به اهداف راه اندازی واحد سیار واکسیناسیون کرونا در شهرستان مراغه ، از واکسیناسیون 300 نفر در طی 3 روز فعالیت این واحد خبر داد و هدف اصلی این واحد سیار را دسترسی راحت عموم مردم در سطح شهر به خدمات واکسیناسیون بر شمرد .
لازم به ذکر است واحد سیار واکسیناسیون ، همه روزه در میدان طلوع فجر مستقر می باشد .
  • در شنبه 22 مرداد 1401