تاریخ : شنبه 8 مرداد 1401

اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا برای نمازگزاران جمعه در شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور تیم سلامت در محوطه مسجد جامع شهرستان مراغه ، واکسیناسیون کرونا برای نمازگزاران جمعه انجام شد.
دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده  علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزود : با توجه به ضرورت اجرای برنامه های واکسیناسیون کرونا برای تمامی گروه های هدف و جهت رفاه حال شهروندان ، تیم واکسیناسیون معاونت بهداشتی با حضور در محوطه مسجد جامع شهرستان مراغه، اقدام به انجام واکسیناسیون برای 60 نفر از نمازگزاران جمعه کردند .
معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به اهمیت انجام واکسیناسیون کرونا در پیشگیری از ابتلا و مرگ ناشی از کرونا ، رعایت پروتکل های بهداشتی ، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی در کاهش انتقال بیماری و کاهش موارد جدید ابتلا بسیار موثر دانستند و از مردم دعوت کردند حتما جهت تکمیل واکسیناسیون خود به نزدیک ترین مرکز بهداشت محل سکونت خود مراجعه نمایند .
  • در شنبه 8 مرداد 1401