تاریخ : يکشنبه 2 مرداد 1401

برگزاری جلسه توجیهی ـ آموزشی پزشکان ،مراقبین سلامت و بهورزان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با موضوعات سلامت جوانان و نوجوانان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه توجیهی ـ آموزشی پزشکان ، مراقبین سلامت و بهورزان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با موضوعات سلامت جوانان و نوجوانان در آموزشگاه بهورزی برگزار شد.
خانم سلطانی، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشتی،در ابتدادر خصوص فرایندهای سلامت نوجوانان و جوانان و نحوه ارزیابی از طریق سامانه یکپارچه بهداشتی ،توضیحاتی را اراِیه نمودند که به شرح زیر می باشد :
1.    برنامه ریزی و مدیریت اطلاعات جمعیت هدف 30 ـ 5 سال تحت پوشش (تاکید بر ویرایش گروههای سنی پیش دبستانی ـ اول ـ چهارم ـ هفتم ـ دهم)
2.    نحوه تشکیل کمیته مدرسه در طول سال تحصیلی
3.    اجرای برنامه های آموزشی در جمعیت 30 ـ 5 سال مطابق تقویم آموزشی و ثبت در سامانه
4.     تکمیل صحیح پرونده بهداشتی مدرسه
5.    ویزیت و بیماریابی و مراقبت گروههای هدف دانش آموز /نوجوان غیر دانش آموز
6.    نحوه استخراج گروههای سنی پیش دبستانی ـ اول ـ چهارم ـ هفتم ـ دهم
7.    نظارت بر تکمیل واکسیناسیون و مراقبتهای دوره ای
8.    مراقبت پدیکلوزیس و نحوه ثبت موارد ابتلا در سامانه
9.    ویزیت ، بیماریابی و مراقبت گروه هدف جمعیت 30 ـ 18 سال
10.    توصیه بر توزیع دارو ( ویتامین د3) و ثبت در سامانه سیب
در ادامه جلسه در خصوص بسته های خدمتی نوجوانان و جوانان برای غیر پزشک (راهنمای بالینی و اجرای فرایند های سلامت نوجوانان و جوانان ) توضیحات کامل داده شد .

• در يکشنبه 2 مرداد 1401