تاریخ : يکشنبه 2 مرداد 1401

جلب مشارکت خیرین در جهت تهیه و اهدای سمعک به دانش آموزان مدرسه استثنایی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلب مشارکت خیرین مراغه توسط کارشناس سلامت نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در جهت تهیه هزینه سمعک برای دانش آموزان مدرسه استثنایی انجام شد.
پیرو بازدید از مدرسه استثنایی دکتر خزائلی در هفته سلامت سالجاری و گفتگو با مدیر محترم مدرسه و اطلاع کارشناس سلامت نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی از مشکلات دانش آموزان بی بضاعت جهت تهیه سمعک و مشکلات ادامه تحصیل آنان، ایشان با جلب مشارکت خیرین بزرگوار و دلسوز مراغه و با همکاری کارشناس سلامت و تندرستی اداره آموزش و پرورش مراغه، مبلغ 160 میلیون ریال برای تهیه سمعک جمعآوری گردید. با این مبلغ از دو نفر از دانش آموزان کم شنوا و آسیب پذیر حمایت شد.
لازم به ذکر است، از رابط محترم خیرین " خانم سارا راوندی" با اهدای لوح سپاس توسط معاون محترم مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش مراغه تجلیل و قدردانی گردید.

• در يکشنبه 2 مرداد 1401