تاریخ : سه شنبه 21 تير 1401

هشدار!!!

مبتلایان کرونا در مراغه در حال افزایش است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، آمار مبتلایان بیماری کرونا هم در بخش های بستری بیمارستان و هم در مراجعان سرپائی مراکز بهداشتی رو به افزایش است .
دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده ضمن اعلام این خبر افزودند : در بررسی های صورت گرفته شاهد افزایش تعداد مبتلایان کرونا هم در بخش بستری بیمارستانی و هم در مراجعین روزانه سرپائی به مراکز خدمات جامع سلامت هستیم که این روند نگران کننده است و در صورت عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط مردم شاهد تغییر وضعیت شهرستان مراغه به رنگ های نارنجی و حتی قرمز خواهیم بود .
معاون بهداشتی دانشکده ضمن اشاره به اهمیت واکسیناسیون کرونا در پیشگیری و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری کوئید 19 ، از کسانی که هنوز اقدامی جهت تکمیل نوبتهای واکسیناسیون خود نکرده اند درخواست کردند سریعا به یکی از مراکز بهداشتی یا خانه های بهداشت نزدیک محل سکونت خود مراجعه نمایند تا شاهد کاهش بار بیماری باشیم .
  • در سه شنبه 21 تير 1401