تاریخ : چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401

به مناسبت هفته سلامت

برپایی ایستگاه تن سنجی ومشاوره تغذیه درمدارس متوسطه اول شهید تقی پور ومشاهیر علم شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، همزمان با هفته سلامت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکار یاداره آموزش وپرورش شهرستان اقدام به راه اندازی ایستگاه تن سنجی ومشاوره تغذیه در مدارس متوسطه اول شهید تقی پور ومشاهیر علم نمود.
خانم مرادی فام ، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی اضافه وزن وچاقی دانش آموزان را ناشی از الگوی غذایی نادرست ومصرف غذاهای پرانرزی با ظاهری جذاب ولی با ارزش غذایی کم، مصرف میان وعده های حاوی مقدار زیادی قند، نمک وچربی ومصرف ناکافی مواد غذایی دارای فیبر واز سوی دیگر کاهش فعالیت جسمانی روزانه این گروه سنی دانست.
ایستگاه تن سنجی ومشاوره تغذیه با هدف حساس سازی و افزایش آگاهی دانش آموزان نسبت به وضعیت بدنی وتغذیه خود با حضورکارشناسان تغذیه ورژیم درمانی درمدارس مذکور برگزار گردید.
در این برنامه 350 دانش آموزطی سه روز مورد تن سنجی قرار گرفته وبا توجه به نمایه توده بدنی ونتایج حاصله از ارزیابی الگوی تغذیه توسطکارشناسان تغذیه ورژیم درمانی مورد مشاوره قرارمی گیرند ودانش آموزان در معرض خطر چاقی وچاق به مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش جهت مراقبت های تیم بهداشتی ارجاع داده می شوند .
شایان ذکر است دراین ایستگاه علاوه بر اندازه گیری قد، وزن ومشاوره تغذیه، بروشورهای آموزشی در زمینه های مختلف تغذیه در معرض دید و استفاده دانش اموزان قرار گرفته شد.

• در چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401