تاریخ : شنبه 17 ارديبهشت 1401

همزمان با اولین روز از هفته سلامت

نواخته شدن زنگ سلامت در مدرسه فاریابی شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، همزمان با اولین روز از هفته سلامت که با شعار ((سلامت ما, سلامت سیاره ما )) توسط دکتر تنومند ، زنگ سلامت در مدرسه فاریابی شهرستان مراغه نواخته شد .
در ابتدای این مراسم حسین اکبریان رییس آموزش پرورش مراغه ضمن تاکید به اهمیت بهداشت و سلامت در مدارس گفتند. با توجه به اینکه سلامت دانش آموزان از اولویت های آموزش و پرورش می باشد که در زمان کرونا شاهد آن بودیم
وی‌ تشریح کرد همیشه دانشکده علوم پزشکی مراغه هم پای آموزش پرورش بوده که در روند کنترل و واکسیناسیون کرونا معلمین و دانش اموزان نقش بسزایی داشتند.

دکتر تنومند ترویج تغذیه سالم همراه با تحرک بدنی و ورزش را از مهمترین محورهای برنامه هفته سلامت بیان کرد. وی گفت: دانش آموزان سفیران سلامت در خانواده ها هستند که نقش مؤثری در انتقال برنامه های سلامت به خانواده ها دارند و سپس به بیان اهمیت نقش تغذیه سالم و سلامت محیط در سلامت دانش آموزان و جامعه پرداختند وآموزش بهداشت فردی به دانش آموزان ،  توجه به سلامت روان در آنها و ایجاد روحیه شادی و سرزندگی در بمدرسه  را در ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان بسیار موثر دانستند .
  • در شنبه 17 ارديبهشت 1401