تاریخ : سه شنبه 30 فروردين 1401

پیام تبریک دکتر عبداله نژاد به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر عبداله نژاد طی پیامی روز علوم آزمایشگاهی را به همکاران شاغل در حوزه بهداشت و دانشکده تبریک گفتند .
متن پیام بدین شرح است :

همکاران پرتلاش علوم آزمایشگاهی
تلاش خالصانه  و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است . نتیجه بذر تلاش و کوشش شما ، درخت امیدی است که به بار می نشیند ونوید بخش  سلامتی و آینده ای پرنشاط و زیبا برای مردمان سرزمینمان است . درود بر همت بلند تان.
بی شک خدمات تشخیص  آزمایشگاهی  گام نهادن بر عرصه موفق درمان بیماری ها است به خصوص در ایام سخت و طاقت فرسای بیماری کرونا که با تلاش و کوشش و پژواک دانایی و تعهد توانستید نجات بخش جان بسیاری از انسانها باشید  .
بدینوسیله روز سی ام فروردین ماه ،  سالروز  میلاد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاهیان را برشما سخت کوشان عرصه سلامت ، تبریک و تهنیت  عرض کرده  و تلاشهای خستگی ناپذیر و اثرگذار شما  را ارج می نهم  و از خداوند منان آرزوی پیروزی و شادکامی و موفقیت روز افزون را خواستارم.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
                                                                            دکتر علی عبداله نژاد