تاریخ : شنبه 27 فروردين 1401

دکتر عبداله نژاد معاون بهداشتی دانشکده

تبریک روز ملی منابع انسانی و تقدیر از کارکنان کارگزینی ستاد معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر عبداله نژاد روز ملی منابع انسانی را تبریک گفت و با اهداء لوحی از تلاشهای کارکنان کارگزینی ستاد معاونت بهداشتی تقدیر کرد.
متن پیام بدین شرح است :
با عرض سلام
بی شک یکی از  برترین نوع شکوه دانش و خرد در رسالت و پیشبرد اهداف هر سازمانی ، به مدیریت منابع انسانی آن سازمان وابسته است که ارزش های آن سازمان را با اهداف و نگرشهای نوین تلفیق می دهد و راز مدیریت انسانها در قالب هر سازمان تنها یک دانش نیست بلکه هنری است که می تواند بر عالم گیتی نقشی ماندگار به ارمغان آورد . روز 25 فروردین ، مصادف با زادروز دانشمند بزرگ عطار نیشابوری ، روز ملی منابع انسانی نامگذاری شده  تا یادآور تلاشهای شما عزیزان در انجام رسالتهای سنگینی باشد که بر دوش گرفته اید . اینجانب در ادای وظیفه ، این روز را بر شما همکار پرتلاش و ایثارگر تبریک گفته و از خداوند یگانه هستی  آرزوی پیروزی و و سعادت خواستارم .

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
                                                                                                     دکتر علی عبداله نژاد