تاریخ : چهارشنبه 17 فروردين 1401

دکتر عبداله نژاد معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه:

20 تن مواد غذائی فاسد و غیر مجاز معدوم شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، 20 تن مواد غذائی فاسد و غیر مجاز ضبط شده توسط بازرسان پرتلاش بهداشت محیط معدوم گردید .

دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزودند : در بازدید های مستمر بازرسان بهداشت محیط و اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن و طرح بسیج سلامت نوروزی در 4 ماه اخیر ، بازرسان موفق به کشف و ضبط 20 تن مواد غذائی فاسد و غیر مجاز از فروشگاه ها ، رستورانها ، سوپرمارکت ها و ... شدند که این مقدار مواد ضبط شده با حضور نمایندگانی از دادستانی ، شهرداری ، مشاور حقوقی ، بازرسی و حراست دانشکده علوم پزشکی مراغه و بازرسان بهداشت محیط در محل تعیین شده معدوم سازی شد.
معاون بهداشتی دانشکده ضمن هشدار به متخلفان بهداشتی ، از عموم مردم خواستند تا هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه 190 اطلاع رسانی کنند و خاطر نشان کردند بازرسان بهداشت محیط با جدیت با متخلفان بهداشتی بر اساس مقررات برخورد خواهند کرد .

• در چهارشنبه 17 فروردين 1401