تاریخ : يکشنبه 14 فروردين 1401
کد 1580

قنادی ها و کارگاه های شیرینی پزی در رصد بازرسان بهداشت محیط

100 کیلوگرم مواد غذائی فاسد و غیر مجاز ضبط و توقیف شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، بازرسان بهداشت محیط در بازدید از قنادی ها ، کارگاه های شیرینی پزی ، 100 کیلوگرم مواد غذائی فاسد و غیر مجاز کشف و ضبط شد .
دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و اعلام این خبر افزودند : به مناسبت ماه مبارک رمضان ، بازرسان بهداشت محیط با اولویت قرار دادن قنادی ها ، کارگاه های شیرینی پزی، نان روغنی و ... با جدیت کامل بر شیوه رعایت نکات بهداشتی توسط صاحبان این مشاغل دقت کامل دارند و با متخلفان بهداشتی بر اساس مقررات موجود برخودر لازم صورت می گیرد که در این راستا ، در روز 13 فروردین موفق به کشف و ضبط 100 کیلوگرم مواد غذائی فاسد وغیر مجاز شدند .
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 14 فروردين 1401