تاریخ : سه شنبه 9 فروردين 1401

برگزاری جلسه کمیته غیرواگیر دانشگاهی در راستای تحقق اهداف و اجرای فعالیت های سند غیرواگیر دانشکده

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه کمیته دانشگاهی غیرواگیر با حضور اعضای کمیته در دفتررئیس دانشکده علوم پزشکی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ، آقای دکتر عبداله نژاد ، معاون  بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کلیه همکاران ، با مقدمه ای از بیماری های غیر واگیر به اهمیت و لزوم اجرای فعالیت های سند ، همکاری و تعامل بین معاونت ها در جهت تسهیل و تسریع دستیابی به ارتقا شاخص ها در زمینه پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر  و بررسی کارشناسی شاخص ها تاکید نمودند .
در ادامه خانم دکتر اسدیان ، رئیس گروه بیماریها ، ضمن خیر مقدم گویی  گزارشی از فعالیت های انجام گرفته توسط گروه های مختلف معاونت بهداشتی در راستای تحقق اهداف 13 گانه سند غیرواگیر دانشکده که برگرفته از سند ملی می باشد ، ارائه نمودند همچنین در خصوص چالش ها و مشکلات اجرایی برنامه و علل عدم تحقق برخی از فعالیت های سند دانشکده توضیحاتی بیان کردند .
سپس معاونین درمان ، آموزشی و پژوهشی ، غذا و دارو و توسعه نیروی انسانی ، گزارشی از شرح فعالیت های انجام گرفته ، درصد تحقق یافته آنها توضیحاتی ارائه نمودند و در این خصوص به بحث و گفتگو پرداختند.

• در سه شنبه 9 فروردين 1401