تاریخ : چهارشنبه 18 اسفند 1400

پیام تبریک معاون بهداشت به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی روز جهانی رژیم درمانگر را به فعالان حوزه تغذیه و رژیم درمانی تبریک گفت
فرارسیدن روز جهانی رژیم درمانگر دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با 18 اسفند 1400 بر جامعه تغذیه دانا مبارک باد.

دکتر علی عبداله نژاد با اشاره به این‌ که دومین چهارشنبه ماه مارس (9مارس) مصادف با 18اسفند هرسال به نام روز جهانی رژیم درمانگر گرامی داشته می‌ شود، گفتاختصاص یک روز از تقویم به روز رژیم درمانگران، نشان  دهنده نقش گسترده مشاورین تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه است.بزرگداشت چنین روزی بطور رسمی سبب افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به رژیم درمانگران و ارائه هرچه بهتر خدمات و حمایت های تغذیه ای در سطح جامعه گردیده است.

یکی از دستاورد های طرح تحول نظام سلامت، جذب و فعالیت مشاوران تغذیه در سطح مراکز خدمات جامع سلامت می باشد که بستر لازم برای مداخلات تغذیه جامعه نگر و نیز ارائه خدمات رژیم درمانی رایگان جهت آحاد جامعه را مهیا ساخته است.

از سوی دیگر، کارشناسان تغذیه  در دوران همه گیری کرونا ویروس، نقش عمده و موثری را از طریق ارائه مشاوره تخصصی تغذیه و آموزش ازطریق 4030 و همچنین در فضای مجازی در پیشگیری، کنترل و درمان این بیماری ایفا کرده اند.

اینجانب این روزرا به تمامی تلاشگران عرصه علوم تغذیه ورژیم درمانی تبریک عرض نموده و سربلندی و بهروزی این عزیزان را در تمامی عرصه های زندگی از پروردگار توانا و منان خواستارم.

• در چهارشنبه 18 اسفند 1400