تاریخ : يکشنبه 4 بهمن 1394

برگزاری کمیته فنی ایدز شهرستان مراغه

در مورخه 1/11/94 کمیته دانشگاهی ایدز در سالن کنفرانس مرکز آموزش بهورزی با حضور کارشناسان و اعضاء اصلی کمیته برگزار گردید که در ابتدای جلسه خانم دکتراسدیان سرپرست گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها گزارشی در خصوص وضعیت بیماری ایدزو اقدامات مورد انتظار از ادارات و سازمانهای ذینفع در پیشگیری از ایدز و اهمیت پپیشگیری از بیماری در فرد و جامعه ارائه کردند و سپس باتوجه به اهمیت موضع ایدز در سطح شهرستان اعضاء کمیته نکته نظرات خود را در این خصوص ارائه کردند و در خصوص مطالبل زیر مقرر گردید اقدامات لازم صورت گیرد:
1. مقرر گردید انجام آزمایش تشخیص سریع ایدزدر افراد بازداشت شده توسط نیروی انتظامی که دارای رفتار پرخطر تزریقی و رفتار پرخطر جنسی هستند بعد از معرفی به مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری انجام گیرد
2. تاکید گردید با هماهنگی و حضور نیروی انتظامی اقلام کاهش آسیب در مناطق پرخطر توضیع گردد
3. کلیه اعضا تاکید داشتند که کلاسها و برنامه های آموزشی سطح مدارس علی الخصوص حاشیه شهر و پادگان وپایگاههای بسیج همچنین روحانیون اجرا گردد.
4. تاکید گردید با با مکاتبه قبلی با معاونت درمان بستری رایگان و انجام اقدامات پاراکلینیک رایگان مثل CT برای بیماران ایدز در موارد لزوم انجام گیرد

• در يکشنبه 4 بهمن 1394