تاریخ : چهارشنبه 22 دي 1400

برگزاری دوره توانمند سازی مجریان برنامه سفیران سلامت دانش آموزی در سال 1400

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دوره توانمند سازی مجریان برنامه سفیران سلامت دانش آموزی در تاریخ درتالار شهید بهشتی شهرستان مراغه برگزار گردید
به همت کارشناسان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه؛ دوره توانمند سازی مجریان برنامه سفیران سلامت دانش آموزی در تاریخ 8/10/1400 درتالار شهید بهشتی  شهرستان مراغه، با هماهنگیکارشناس سلامت و تندرستی  اداره آموزش و پرورش برگزار گردید. دراین دوره ، کارشناسان ستاد معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ، خانمها: نیکزاد ( کارشناس پیشگیری از بیماریها) ،  اصولی و احسان نژاد ( کارشناسانسلامت روان ) ، مرتضوی  (کارشناس بهبود تغذیه) ،دکتر اسدی (کارشناس بهداشت دهان و دندان) ،برار (کارشناس مسئول سلامت خانواده و جمعیت)جهت ارایه مطالب،حضور داشتند. هماهنگی اجرای برنامه بر عهده کارشناسان آموزش سلامت و سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشتی بود.موضوع و مطالب ارایه شده توسط مدرسین محترم به شرح ذیل میباشد.
  1. کرونا ویروس ( تعریف موارد بیماری ،موارد مشکوک و محتمل و قطعی بیماری ،گروههای در معرض خطر،علایمو راههای انتقال و پیشگیری و...)
  2. مهارت های فرزند پروری یا آموزشاصول مدیریت رفتار کودکان برای والدین (برای سنین 2 الی 12 ساله و 12 الی 17 ساله )
  3. دانستنیهای  سلامت دهان و دندان در مدارس ابتدایی ( نحوه مسواک زدن ،استفاده از نخ دندان و فیشور سلنت )
  4. اصول تغذیه سالم و بسیج ملی تغذیه در سال 1400 ( چاقی  و کوید 19، عوامل خطر تغذیه ای کوید 19 )