تاریخ : چهارشنبه 22 دي 1400

برپایی ایستگاه مشاوره تغذیه به مناسبت دوازدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار تغذیه، کرونا، واکسیناسیون

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان مراغه همزمان با دوازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم بابرپایی ایستگاه مشاوره تغذیه در سالن تجمیعی واکسیناسیون رسالت مشاوره تغذیه در زمینه های نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن ، تغذیه قبل و بعد از واکسیناسیون کرونا، نقش تغذیه در پیشگیری و دوران نقاهت کرونا، ضرورت کاهش مصرف قند،نمک و چربی به همشهریان ارایه می کند.
در  ایستگاه مذکور ضمن ارایه مشاوره و آموزش، رسانه های آموزشی با مضامین نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن ، تغذیه قبل و بعد از واکسیناسیون کرونا، نقش تغذیه در پیشگیری و دوران نقاهت کرونا، ضرورت کاهش مصرف قند،نمک و چربی نیز بین مراجعان توزیع می شود. همچنین به منظور پیشگیری از کمبود ویتامین D3کارشناسان  تغذیه مستقر در سالن تجمیعی رسالت پس از مشاوره با مراجعان در صورت لزوم اقدام به توزیع مکمل D3 در بین افراد می کنند.
شایان ذکراست ایستگاه مشابه در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری نیز در طول بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه (30-15 دی ماه ) دایر می باشد.

• در چهارشنبه 22 دي 1400