تاریخ : دوشنبه 29 آذر 1400

دکتر مجتهدی :

خانواده ها سویه جدید امیکرون کرونا را جدی بگیرند و از تجمعات شب یلدا جدا خودداری نمایند

به گزارش روابط معاونت بهداشتی ، دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در طی جلسه ای که به منظور افزایش آمادگی واحدهای بهداشتی در ستاد معاونت برگزار گردید بر لزوم آمادگی در برابر سویه جدید امیکرون کورنا و آگاه سازی عموم مردم تاکید کرد.
دکتر مجتهدی ضمن اشاره به سرایت پذیری بسیار بالای امیکرون ، دورهمی های خانواده ها در شب یلدا را به عنوان یک ریسک فاکتور خطر آفرین برای انتقال سریع این بیماری برشمرد هو از خانواده ها خواستند در رعایت پروتکل های بهداشتی جدیت لازم را داشته باشند .
معاون بهداشتی دانشکده تزریق 3 نوبت واکسن را در پیشگیری از سویه امیکرون موثر دانستند و از شروع نوبت سوم واکسیناسیون برای افراد بالای 18 سال در شهرستان مراغه خبر دادند . ایشان در ادامه جلسه با اشاره به فرارسیدن ایام سوگواری فاطمیه (س) از هیات های مذهبی خواستند تا در برگزاری مراسم ها ، پروتکل های بهداشتی مد نظر قرار گیرد .
  • در دوشنبه 29 آذر 1400