تاریخ : دوشنبه 29 شهريور 1400

در راستای تسریع در روندواکسیناسیون کرونا

واحد سیار واکسیناسیون کرونا در شهرستان مراغه تجهیز و راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با هدف تسریع در روند واکسیناسیون کرونا در شهرستان مراغه و با هدف تسهیل دسترسی گروه های هدف به واکسن ، واحد سیار واکسیناسیون توسط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه تجهیز و راه اندازی شد .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزودند : این واحد سیار با حضور در میادین اصلی شهر و یا مناطقی که دسترسی راحت به مراکز تجمیعی واکسن یا مراکز بهداشتی ندارند و اجرای برنامه واکسیناسیون می تواند در تسریع روند واکسیناسیون در شهرستان مراغه راه گشا باشد . معاون بهداشتی دانشکده ضمن اشاره به فعالیت دو مرکز واکسیناسیون رسالت و خواجه نصیر ، از فعالیت سه مرکز دانشگاه آزاد ، فرهنگیان و مرکز صالحین سپاه خبر دادند و از عموم مردم دعوت کردند تا با حضور در مراکز واکسیناسیون و تزریق واکسن ، در قطع زنجیره کرونا و کنترل آن نقش فعال داشته باشند .
  • در دوشنبه 29 شهريور 1400