تاریخ : شنبه 27 شهريور 1400

دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه:

واکسیناسیون کرونا در تمامی مناطق شهری و روستایی با جدیت در حال انجام است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، واکسیناسیون کرونا در مناطق روستایی برای افراد بالای 18 سال توسط بهورزان و مراقبین سلامت به جدیت کامل در حال انجام است .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزودند : با تامین و.اکسن مورد نیاز تمامی خانه های بهداشت رو.ستایی ، در تمامی مناطق روستایی واکسیناسیون افراد بالای 18 سال در حال انجام است و بهورزان مستقر در خانه های بهداشت بطور شبانه روزی در اجرای واکسیناسیون کرونا گامی بسیار مهم در کنترل ویروس منحوس کرونا برداشته اند . دکتر مجتهدی با اشاره به روند واکسیناسیون در مراکز تجمیعی واکسن در سطح شهر مراغه خبر از شروع واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای 18 سال در منطقه شهری مراغه خبر داد و از کلیه افراد بالای 18 سال دعوت کرد تا با در دست داشتن کارت ملی جهت تزریق واکسن به یکی از مراکز تجمیعی واکسن مراجعه نمایند .
  • در شنبه 27 شهريور 1400