تاریخ : سه شنبه 17 فروردين 1400

آزمون جامع علمی سالانه کارکنان بهداشتی به صورت مجازی توسط دانشکده علوم پزشکی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، آزمون جامع علمی سالانه ارزیابی کارکنان بهداشتی توسط آموزشگاه بهورزی با همکاری معاونت آموزشی دانشکده در مورخه به صورت مجازی برگزار گردید
با توجه به اینکه هرساله کلیه کارکنان مراکز شهری و روستایی به صورت دوره ای و در پایان سال با برگزاری آزمون های کتبی و مهارت سنجی به صورت حضوری توسط آموزشگاه بهورزی مورد ارزیابی قرار می گرفتند. ولی متاسفانه امسال به دلیل شیوع بیماری کووید19 امکان برگزاری آزمون حضوری مقدور نگردید و مدیریت آموزشگاه بهورزی به دلیل اهمیت مسئله و رسالت اصلی این آموزشگاه درامرآموزش و بروزرسانی علمی و مهارتی کارکنانتلاش نمودند ضمن حفظ نکات بهداشتی و رعایت پروتکل ها آزمون جامع علمی سالانه را به صورت مجازی با همکاری مطلوب معاونت آموزشی دانشکده برگزار نمایند.
این آزمون از طریق سامانه"سیستم برگزاری آزمون های آنلاین دانشکده علوم پزشکی مراغه" بهنشانی http://azmoon.mrgums.ac.ir در مورخه 17/06/99 به صورت مجازی و به صورت آنلاین و همزمان در ساعت مقرر از پیش تعیین شده با شرکت 200 نفر از همکاران شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی شامل:کلیه مراقبین سلامت و ماماهای شهری، ماماهای روستائی، مدیران اجرایی، مربیان ناظر و بهورزان روستایی از ساعت 30/10-8 و با استفاده از اینترنت محل کار همکاران برگزار گردید.
آموزشگاه بهورزی ضمن استخراج نمرات و بررسی نکات ضعف و مثبت کارکنان،نتایج این آزمونرا در برنامه ریزی آموزشی سال 1400 ملاحضه خواهد نمود
  • در سه شنبه 17 فروردين 1400