تاریخ : سه شنبه 17 فروردين 1400

برگزاری دومین جلسه شورای بهورزی در سطح معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین جلسه شورای نمایندگان بهورزی در سال 99 در محل آموزشگاه بهورزی با حضورریاست دانشکده علوم پزشکی جناب آقای دکترتنومند، معاون بهداشتی آقای دکتر مجتهدی) ، مدیر گروه گسترش و مدیر آموزشگاه بهورزی و نمایندگان شورای بهورزی کلیه مراکز روستایی تشکیل گردید.
ابتدا جلسه سرکار خانم واحدی ضمن خوشامد گویی به حضار کلیات جلسه و اهداف مورد انتظار از تشکیل جلسه را مطرح نمودند.و سپس نماینده گان بهورزان کلیه مشکلات مربوط به خانه های بهداشت و مراکز روستائی را مطرح نمودند.
در ادامه جلسه ریاست دانشکده ضمن ابرازخرسندی ازحضوردراین جلسه وجود بهورزان را درسطح کشوریکی ازدستاورد های ارزشمند نظام جمهوری اسلامی در سطح کشور و دنیا برشمردند وفرمودند که بهورزان نقش هسته های عملیاتی پایش و رصد جامعه به صورت شبکه ای و گسترده در جهت ارتقاء شاخص های بهداشتی وفرهنگ سازی از پایین ترین سطح جامعه را عهده دارند و قول مساعدت در جهت رفع مکشلات بهورزان ارائه نمودند.
در ادامه معاونت بهداشتی ضمن تقدیروتشکرازعملکرد بهورزان ازآنها خواستند ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی و سایر پروتکل های بهداشتی در زمان کرونا با مدیریت و برنامه ریزی خودشان سایر شاخص های بهداشتی را که با زحمات زیادی بدست آمدهاند حفظ نمایند و متذکر شدند که مبادا مسئله کرونا باعث گردد که از سایر شاخص های بهداشتی از جمله واکسیناسیون کودکان و مراقبت بیماران فشارخون و دیابت وسایربیماریهای واگیر مانند فلج اطفال، کزاز نوزادی و التور و.... غافل شویم
در پایان برنامه مدیریت گسترش شبکه در پاسخ به درخواست همکاران درخصوص پشتیبانی لوازم بهداشتی و تزریق واکسن آنفلوانزا، فرمودند که تامین ماسک و وسایل ضدعفونی همکاران همیشه از الویت های اساسی واحد گسترش شبکه بوده به طوری که ماسک مورد نیازهمکاران تا پایان اسفند دپوگردیده است و واکسن آنفلوانزا نیز برحسب برنامه ریزی به عمل آمده و برحسب الویت تزریق خواهد شد.

• در سه شنبه 17 فروردين 1400