تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394

برگزاری هفتمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان

هفتمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در مورخه 30/10/94 توسط حوزه معاونت بهداشت وگروه آموزش وارتقای سلامت معاونت بهداشتی برگزارگردید.
هفتمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در مورخه 30/10/94 توسط حوزه معاونت بهداشت  وگروه آموزش وارتقای سلامت معاونت بهداشتی برگزارگردید.
هفتین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان روز چهارشنبه 30/10/94 راس ساعت 13 بعد از ظهردر محل سالن اجتماعات ستاددانشکده علوم پزشکی و باحضورمعاون محترم اجتماعی فرماندار، نماینده محترم دادستان ، ریاست محترم دانشکده ومعاونین محترم بهداشتی، درمانی وغذا ودارو ونیز روسای محترم ادارات عضو کارگروه برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دستور کارجدید مربوط به پیوند اعضا توسط سرکارخانم دکتر خاطرنشانیان مدیریت محترم تعالی بیمارستانی معاونت درمان تشریح گردید و وضعیت اجرای این برنامه در کشور ارائه و هدف از طرح این موضوع در جلسه کارگروه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در جامعه عنوان گردید.
در ادامه جلسه پیگیری مصوبات جلسات قبل مورد بررسی قرارگرفت ودر خصوص میدان دواب شیخ جان مقرر گردید اکیپی متشکل از ادارات محیط زیست ، دامپزشکی ، ودانشکده علوم پزشکی تشکیل گردد وبا مراجعه به محل بازار ضمن بازدید در خصوص رعایت مسائل بهداشتی بررسی های لازم را به عمل آورده وآموزشهای لازم ارائه گردد و مجددا جلسه فرعی در خصوص هر دو بازار ورجوی وشیخ جان در محل فرمانداری شهرستان برگزار گردد.
در خصوص تبدیل قبرستان قدیم منطقه دروازه به فضای سبز نیز مقرر شد تا زمین مذکور پس از اخذ مجوز مربوطه از سازمان حج واوقاف با حفظ موقوفه بودن جهت تبدیل به فضای سبز در اختیار شهرداری محترم قرار گیرد وبه پیشنهاد سرپرست محترم اداره حج واوقاف وامور خیریه پاکسازی وبهداشتی نمودن ونیز بازگشایی مسیر اطراف امامزاده سیدلر به عنوان دستور کار بعدی کارگروه تعیین ومقرر گردید تااز محل امامزاده بازدید اکیپی به تولیت شهرداری محترم انجام گیرد .
جلسه راس ساعت 30/14 با صلوات بر پیامبر (ص) خاتمه یافت.

• در شنبه 3 بهمن 1394