تاریخ : چهارشنبه 10 دي 1399

دکتر مجتهدی در کمیته آموزش پیشگیری از کرونا:

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی کمیته آموزش پیشگیری از کرونای شهرستان مراغه با حضور جانشین فرمانده سپاه و معاون بهداشتی، نمایندگان ادارات مرتبط و سایر اعضای کمیته در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به برنامه های آموزشی صورت گرفته در ایام کرونا توسط تلاشگران عرصه سلامت در زمینه آموزش به مردم با هدف پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ، استفاده از موضوعات جدید و شیوه های نوین آموزشی در تداوم آموزش های همگانی پیشگیری از کرونا از ضروریات مورد نیاز اصول پیشگیرانه است .معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به ضرورت توجه به سلامت روان ، تغذیه و سایر نیازهای خانواده های دارای بیمار کرونایی در زمان قرنطینه ، آموزش را یکی از برترین ابزارهای پیشگیری از بیماری کرونا و کنترل آن در ایام قرنطینه دانستند .
در ادامه جلسه اعضای کمیته به بیان عملکردهای خود پرداخته و پیشنهادات  خود را جهت تداوم جلسه بیان کردند .
  • در چهارشنبه 10 دي 1399