تاریخ : يکشنبه 16 آذر 1399

دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده :

در هفته گذشته ، 950 امکنه بازدید و 260 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر مجاز ضبط و توقیف شده است .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در طی اجرای طرح تشدید بازدید از اماکن محتلف ، در هفته گذشته 950 امکنه مختلف مواد غذائی بازدید شده و حدود 260 کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز ، فاسد و غیر فابل مصرف توسط بازرسان بهداشتی ضبط و امجاء شده است .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مصاحبه با روابط عمومی ضمن اعلام این خبر افزودند : 120 اخطار بهداشتی ، برخورد با 12 متخلف بهداشتی ، 100 مورد نمونه برداری از مواد غذائی از سایر اقدامات انجام شده در هفته گذشته می باشد که در راستای کنترل اماکن مواد غذائی توسط بازرسان بهداشتی صورت گرفته است . ایشان با اعلام سامانه 190، از مردم خواستند تا تخلفات بهداشتی را به بازرسان بهداشتی اطلاع دهند .
  • در يکشنبه 16 آذر 1399