تاریخ : چهارشنبه 28 آبان 1399

دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه :

کنترل و مراقبت بیماری کرونا خانواده محور و محله محور می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، اولين جلسه هماهنگي اجراي برنامه كنترل اپيدمي كوويد- 19 به شيوه خانواده و محله محور با حضور معاون بهداشتي و مسئولين سپاه پاسداران و بسيج سازندگي ناحيه مراغه  و كارشناسان حوزه معاونت بهداشتي در محل سالن كنفرانس معاونت بهداشتي مراغه برگزار گرديد.
در اين جلسه ضمن تشريح آخرين وضعيت بيماري در كشور و شهرستان توسط معاون بهداشتي و مدير گسترش شبكه بر لزوم اجراي دقيق برنامه مشاركتي كنترل كووويد بصورت محله محور تاكيد گرديد و مقرر شد مطابق مصوبات كميته ملي و شهرستاني كرونا در روزهاي آتي ، گامهاي عملياتي اين طرح اجرايي گردد. در اين طرح بر نحوه اجراي پروتكل هاي بهداشتي در سطح جامعه و اصناف بصورت محله و خانواده محور با مشاركت ارگانهاي ذيربط، با شدت بيشتر نظارت گرديده و آموزشها و اقدامات لازم به سرعت صورت مي گيرد.
  • در چهارشنبه 28 آبان 1399