تاریخ : چهارشنبه 5 شهريور 1399

دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده :

شروع مرحله سوم غربالگری کوئید 19 در شهرستان مراغه خبر داد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مرحله سوم بسیج ملی مبارزه با کووید-19 همزمان با کل کشور در سطح شهرستان مراغه با هدف بیماریابی کووید 19 توسط کلیه مراقبین سلامت ، بهورزان و کادر بهداشتی برای تمامی جمعیت شهری و روستایی شروع گردید .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خیر افزودند : مرحله سوم بسیج ملی مبارزه با کووید-19 همزمان با کل کشور در سطح شهرستان مراغه نیز از تاریخ 20/5/99 با هدف بیماریابی کووید 19 شروع شده و تمامی گروه های سنی و جنسی با اولویت سالمندان، کودکان، مادران باردار و تمامی افراد در معرض خطر(دارای بیماری های زمینه ای) از نظر بیماری کووید-19 غربالگری می گردند و موارد مشکوک جهت بررسی بیشتر و نمونه برداری به مرکز 16 ساعته (پایگاه آقالار) ارجاع می گردند.
لازم به ذکر است کلیه افراد می توانند با مراجعه به آدرس salamat.gov.ir  وضعیت سلامت خود را در سامانه خوداظهاری ثبت نمایند .
  • در چهارشنبه 5 شهريور 1399