تاریخ : سه شنبه 21 مرداد 1399

در ایام کرونا

به 12000 نفر خدمات مشاوره تغذیه ارائه شده است .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، از ابتدای سال تا کنون 12000 نفر بصورت حضوری و غیر حضوری توسط کارشناسان تغذیه خدمات مشاوره ای دریافت کرده اند .
اصول رعایت تغذیه سالم درشرایط عادی لازمه یک زندگی سالم برمحور توسعه پایدار هرجامعه ای است، اما هنگام مواجهه با بحرانی مانند کرونا، رعایت اصول تغذیه سالم به عنوان یکی از ارکان مهم واساسی در تامین سلامت وکوتاه کردن دوران این بحران اهمیت پیدا می کند.
در راستای برنامه کنترل وپیشگیری بیماری ویروس کرونا(Covid-19) گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی مراغه فعالیت های خودرا مطابق دستورالعمل کشوری آغاز کرده است. در این مدت دستورالعمل های کشوری مراقبت تغذیه ای در بیماری ویروس کرونا به کلیه مراکز جامع سلامت ابلاغ شده است.تهیه، تکثیر وتوزیع پمفلت آموزشی، شرکت در برنامه های رادیویی در خصوص تغذیه در پیشگیری از کرونا وایمنی مواد غذایی هنگام شیوع ویرس کرونا وارسال محتوا به رادیو شهر مراغه، شبکه های مجازی وادارات ازاهم اقدامات صورت گرفته در این گروه می باشد .همچنین همزمان با شیوع کرونا کارشناسان تغذیه مراکز جامع سلامت در کنار سایر مدافعان تیم سلامت در مراکز بهداشتی ودرمانی نقش ایفا کرده اندواز ابتدای فروردین تاابتدای مرداد ماه 12000نفر بصورت حضوری وغیرحضوری آموزش ومشاوره تغذیه گرفته اند.
در شرایط فعلی که به دلیل شیوع کرونا امکان مراجعه حضوری همشهریان به این مراکزمحدود میباشد کارشناسان تغذیه بامشاوره وآموزش تغذیه  تلفنی نیز به همشهریان عزیز انجام وظیفه می نمایند.

• در سه شنبه 21 مرداد 1399