تاریخ : سه شنبه 21 مرداد 1399

دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده:

بازرسان بهداشت محیط در ایام محرم بر رعایت بهداشت در آماده سازی نذورات نظارت خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، بازرسان بهداشتی در ایام محرم بر رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت بهداشت در آماده سازی نذورات بهداشتی نظارت خواهند داشت .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزود : بیماری کرونا و پیشگیری و کنترل آن با رعایت و خودمراقبتی توسط خود مردم محقق می گردد و تمامی کارکنان حوزه بهداشت با تلاش شبانه روزی خود در راستای مبارزه با ویروس کرونا در تمامی مناطق شهرو روستا در تلاش هستند . در ایام محرم با توجه تجمع افراد در مکانها خاص ، در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی ، احتمال انتقال بیماری افزایش خواهد یافت بنابراین از تمامی مردم به ویژه هیاتهای عزاداری درخواست می گردد نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی ، همکاری لازم را بازرسان بهداشتی داشته باشند .
  • در سه شنبه 21 مرداد 1399