تاریخ : يکشنبه 29 تير 1399

برگزاری کمیته دانشگاهی غیرواگیر در راستای تحقق اهداف و اجرای فعالیت های سند غیرواگیر دانشکده

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته دانشگاهی غیرواگیر در راستای تحقق اهداف و اجرای فعالیت های سند غیرواگیر دانشکده در دفتر ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید
کمیته دانشگاهی غیرواگیرتوسط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه بعنوان دبیرخانه برنامه در راستای کنترل وپیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در اتاق ریاست دانشکده تشکیل گردید . در این جلسه که معاونین دانشکده حضور داشتند(معاونت توسعه،غذا ودارو،درمان ومعاونت آموزشی ) اهداف ، برنامه ها وفعالیتهای انجام گرفته در طول یکسال در خصوص کنترل بیماریهای غیرواگیر مورد بررسی قرار گرفت .
در ادامه خانم دکتر اسدیان ، رئیس گروه پیشگیری از بیماریهای معاونت بهداشتی  ، ضمن خیر مقدم گزارشی از فعالیت های انجام گرفته توسط گروه های مختلف معاونت بهداشتی در راستای تحقق اهداف 13 گانه سند غیرواگیر دانشکده که برگرفته از سند ملی می باشد ، ارائه نمودند همچنین در خصوص چالش ها و مشکلات اجرایی برنامه و علل عدم تحقق برخی از فعالیت های سند دانشکده توضیحاتی بیان کردند .
سپس معاونین درمان و توسعه نیروی انسانی ،گزارش کار واقدامات انجام گرفته ی خودرا درحوزه تحت پوشش بصورت مبسوط ارائه نمودند وچالش ها ومشکلات برنامه در سرطان ها ، بیماریهای قلبی ،آسم .... مورد بحث وگفتگو قراردادند .

• در يکشنبه 29 تير 1399