به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در راستای پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا ، بازرسان بهداشت محیط با حضور فعال در تمامی مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ، با متخلفان بهداشتی بطور جدی برخورد خواهند کرد .
مهندس امیر پور ، رئیس گروه سلامت محیط و کار ضمن اعلام این خبر افزودند : طرح تشدید بازرسیهای بازرسان بهداشت محیط از تمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی با هدف برخورد جدی با متخلفان بهداشتی و اصنافی که پروتکلهای بهداشتی ابلاغی پیشگیری از بیماری کرونا را رعایت نمی نمایند با جدیت آغاز شده و همچنان تا اطمینان از حصول نتیجه مطلوب ، ادامه خواهد یافت .
ایشان با اشاره به ضرورت رعایت اصول مهم بهداشتی در پیشگیری از بیماری کرونا ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی را به عنوان یکی از مهمترین اصول پیشگیری از انتقال ویروس کوئید 19 برشمردند و از مردم خواستند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ، شکایات خود را زا طریق سامانه 190 اعلام نمایند