تاریخ : شنبه 16 فروردين 1399

دکتر مجتهدی در مصاحبه با نصیر نیوز:

پیشگیری مقدم بر درمان است و پیشگیری بیماری کرونا بر روی تخت بیمارستان صورت نخواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر مجتهدی در طی مصاحبه با خبرنگار نصیر نیوز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت بهداشت برای مقابله با بیماری کرونا، موفقیت شکست کرونا را در غالب اقدامات پیشگیرانه بهداشتی دانستند .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به غربالگری 66000 خانوار شهرستان مراغه از لحاظ علایم بیماری کرونا ، اقدامات پیشگیری را بسیار مقدم بر درمان دانستند و افزودند : کنترل بیماری کرونا بر روی تخت بیمارستان صورت  نخواهد گرفت، بلکه باید تمامی مردم به توصیه های بهداشتی توجه لازم را داشته باشند زیرا پیشگیری مقدم بر درمان است .
معاون بهداشتی دانشکده ، تغییر سبک زندگی مردم را یکی از اصول اساسی کنترل بیماری دانستند و پرهیز از دست دادت ، رعابت بهداشت فردی و عمومی ، شستن مرتب دستها ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی را در کنترل انتقال بیماری مهم برشمردند . ایشان با اشاره به فعالیت مراکز 16 ساعته پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ، از غربالگری 100 درصد جمعیت روستایی شهرستان مراغه خبر دادند .
  • در شنبه 16 فروردين 1399