Fa
/
En
دوشنبه 3 دي 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
شنبه 16 فروردين 1399
کد
1372
لینک کوتاه
:
14نکته برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماریCOVID -19
در دوران نقاهت بیماری کرونا باید نکات تغذیه ای زیر رعایت گردد :
پرهیز از غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.
محدود کردن
غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده
مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیرپیتزا، انواع کوکو و کتلت
محدود کردن مصرف انواع
فست فودها
و غذاهای آماده فرآوری شده
ممنوعیت استفاده از
ترشی ها و سرکه
که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شود.
محدودیت مصرف
نمک و شورها
و غذاهای کنسروی شور
محدود کردن مصرف
شیر و لبنیات( بجز نوع پروبیوتیک)
که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند.
محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل
محدود کردن مواد
شیرین و شیرینی ها،
آبمیوه های
صنعتی،
نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند
محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی های
محرک
مانند قهوه و چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ
اجتناب از
مصرف زیاد سیر و زنجبیل
ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود
اسهال
ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و... برای
سرخ کردن
موادغذایی
محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های
حیوانی
شامل کره، پبه، دنبه و...
تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند( مانند دیابت، فشارخون بالا و...)
نوشته شده
در
شنبه 16 فروردين 1399
برچسب ها
کرونای ویروس چینی
کروناویروس
دبیرخانه پیشگیری کرونا
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
برنامه راهبردی دانشکده
چارت سازمانی معاونت
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع