در دوران نقاهت بیماری کرونا باید نکات تغذیه ای زیر رعایت گردد :
- پرهیز از غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.
- محدود کردنغذاهای پرچرب و یا سرخ کردهمانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیرپیتزا، انواع کوکو و کتلت
- محدود کردن مصرف انواع فست فودهاو غذاهای آماده فرآوری شده
- ممنوعیت استفاده ازترشی ها و سرکهکه سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شود.
- محدودیت مصرفنمک و شورهاو غذاهای کنسروی شور
- محدود کردن مصرفشیر و لبنیات( بجز نوع پروبیوتیک)که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند.
- محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل
- محدود کردن موادشیرین و شیرینی ها، آبمیوه هایصنعتی، نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند
- محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی هایمحرکمانند قهوه و چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ
- اجتناب ازمصرف زیاد سیر و زنجبیل
- ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجوداسهال
- ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و... برایسرخ کردن موادغذایی
- محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های حیوانیشامل کره، پبه، دنبه و...
- تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند( مانند دیابت، فشارخون بالا و...)