تاریخ : شنبه 16 فروردين 1399
کد 1372

14نکته برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماریCOVID -19

در دوران نقاهت بیماری کرونا باید نکات تغذیه ای زیر رعایت گردد :
  1. پرهیز از غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.
  2. محدود کردنغذاهای پرچرب و یا سرخ کردهمانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیرپیتزا، انواع کوکو و کتلت
  3. محدود کردن مصرف انواع فست فودهاو غذاهای آماده فرآوری شده
  4. ممنوعیت استفاده ازترشی ها و سرکهکه سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شود.
  5. محدودیت مصرفنمک و شورهاو غذاهای کنسروی شور
  6. محدود کردن مصرفشیر و لبنیات( بجز نوع پروبیوتیک)که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند.
  7. محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل
  8. محدود کردن موادشیرین و شیرینی ها، آبمیوه هایصنعتی، نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند
  9. محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی هایمحرکمانند قهوه و چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ
  10. اجتناب ازمصرف زیاد سیر و زنجبیل
  11. ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجوداسهال
  12. ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و... برایسرخ کردن موادغذایی
  13. محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های حیوانیشامل کره، پبه، دنبه و...
  14. تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند( مانند دیابت، فشارخون بالا و...)
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 16 فروردين 1399